Julefrokosten 2025 med Danish Minies
Årets julefrokost behøver ikke være besværlig. Med Danish Minies får I alle de klassiske smage i luksusudgave – små håndlavede smørrebrød, der er lige til at sætte på bordet. Perfekt til firmafester, afdelingsfrokoster eller julehygge med venner og familie.
Vælg den løsning, der passer jer
Årets julemenu – 20 stk. (485 kr.)
Den fulde julefrokostoplevelse. Alt det klassiske, alt det ekstra. Perfekt til aftenarrangementer og større selskaber.
- Karrysild
- Kryddersild med crème fraîche og rødløg
- Marineret sild
- Gravad laks med rævesauce
- Røget laks med rygeost
- Rejemad
- Rødspætte med remoulade
- Æg & rejer
- Flæskesteg med sprøde svær
- Roastbeef med remoulade
- Klassisk hønsesalat
- Æbleflæsk
- Andebryst
- Julemedister med sennepscreme
- Mørbrad med svampe og løg
- Rullepølse
- Den hvide dame (ost)
- Danbo fra Thiese (ost)
- Flødebolle à la ris à l’amande
- Ris á l’amande tærte med kirsebærsovs
Julemenuen til frokosten – 14 stk. (345 kr.)
Et lettere alternativ til frokoster. Stadig med alle de vigtigste julefavoritter.
-
Karrysild
-
Marineret sild med cremet dildmayonnaise
-
Gravad laks med rævesauce
-
Røget laks med rygeost
-
Rejemad
-
Rødspætte med hjemmelavet remoulade
-
Flæskesteg med sprøde svær
-
Roastbeef med remoulade
-
Klassisk hønsesalat
-
Æbleflæsk
-
Andebryst
-
Mørbrad med svampe og løg
-
Danbo fra Thiese (ost)
-
Flødebolle à la ris à l’amande
Praktisk information:
Du kan bestille julefrokosten menuen i november og december
- Du skal bestille minimum 10 kuverter
Alle Minies kan bestilles a la carte, men du skal bestille minimum 100 Minies i alt
Det er ikke muligt at ændre i menuerne
Vi har begrænset kapacitet, så bestil i så god tid som muligt
Har du styr på drikkevarerne?
En julefrokost bliver kun bedre, når maden får følgeskab af de rigtige drikkevare.
Vi har i vores udvalg af vine, der matcher vores julemenuer perfekt – så I kan nyde en samlet oplevelse uden at bekymre jer om sammensætningen.
Til sild, laks & skaldyr
-
Michelet Petit Chablis – mineralsk og frisk, perfekt til sild og gravad laks.
-
Louis Latour Chardonnay, – halvflaske til de mindre selskaber, oplagt til røget laks og rejer.
Til de lune klassikere
-
Domaine Tourbillon Côtes du Rhône – fyldig rødvin, der matcher and, medister og flæskesteg.
-
Louis Latour Bourgogne Blanc – en hvid med fylde, der balancerer hønsesalat og fiskefilet.
Til ost & dessert
-
Sylvain Debord Crémant de Bourgogne – elegante bobler til ostebordet eller som festlig afslutning.
-
Terre di Sant’Alberto Prosecco Rosé – frisk, let og perfekt til flødebolle à la ris à l’amande eller appelsintærte.
Allround crowdpleasers
-
Domaine de Pennautier Sauvignon Blanc – frisk hvidvin, der kan følge hele måltidet.