Skip to content Gå til bunden

Julefrokosten 2025 med Danish Minies

Årets julefrokost behøver ikke være besværlig. Med Danish Minies får I alle de klassiske smage i luksusudgave – små håndlavede smørrebrød, der er lige til at sætte på bordet. Perfekt til firmafester, afdelingsfrokoster eller julehygge med venner og familie.

Vælg den løsning, der passer jer

Årets julemenu – 20 stk. (485 kr.)
Den fulde julefrokostoplevelse. Alt det klassiske, alt det ekstra. Perfekt til aftenarrangementer og større selskaber.

  • Karrysild
  • Kryddersild med crème fraîche og rødløg
  • Marineret sild
  • Gravad laks med rævesauce
  • Røget laks med rygeost
  • Rejemad
  • Rødspætte med remoulade
  • Æg & rejer
  • Flæskesteg med sprøde svær
  • Roastbeef med remoulade
  • Klassisk hønsesalat
  • Æbleflæsk
  • Andebryst
  • Julemedister med sennepscreme
  • Mørbrad med svampe og løg
  • Rullepølse
  • Den hvide dame (ost)
  • Danbo fra Thiese (ost)
  • Flødebolle à la ris à l’amande
  • Ris á l’amande tærte med kirsebærsovs

Julemenuen til frokosten – 14 stk. (345 kr.)
Et lettere alternativ til frokoster. Stadig med alle de vigtigste julefavoritter.

  • Karrysild

  • Marineret sild med cremet dildmayonnaise

  • Gravad laks med rævesauce

  • Røget laks med rygeost

  • Rejemad

  • Rødspætte med hjemmelavet remoulade

  • Flæskesteg med sprøde svær

  • Roastbeef med remoulade

  • Klassisk hønsesalat

  • Æbleflæsk

  • Andebryst

  • Mørbrad med svampe og løg

  • Danbo fra Thiese (ost)

  • Flødebolle à la ris à l’amande

Praktisk information:
  • Du kan bestille julefrokosten menuen i november og december

  • Du skal bestille minimum 10 kuverter
  • Alle Minies kan bestilles a la carte, men du skal bestille minimum 100 Minies i alt

  • Det er ikke muligt at ændre i menuerne

  • Vi har begrænset kapacitet, så bestil i så god tid som muligt

Har du styr på drikkevarerne?

En julefrokost bliver kun bedre, når maden får følgeskab af de rigtige drikkevare.
Vi har i vores udvalg af vine, der matcher vores julemenuer perfekt – så I kan nyde en samlet oplevelse uden at bekymre jer om sammensætningen.

Til sild, laks & skaldyr
  • Michelet Petit Chablis  – mineralsk og frisk, perfekt til sild og gravad laks.

  • Louis Latour Chardonnay,  – halvflaske til de mindre selskaber, oplagt til røget laks og rejer.

Til de lune klassikere
  • Domaine Tourbillon Côtes du Rhône  – fyldig rødvin, der matcher and, medister og flæskesteg.

  • Louis Latour Bourgogne Blanc – en hvid med fylde, der balancerer hønsesalat og fiskefilet.

Til ost & dessert
  • Sylvain Debord Crémant de Bourgogne – elegante bobler til ostebordet eller som festlig afslutning.

  • Terre di Sant’Alberto Prosecco Rosé – frisk, let og perfekt til flødebolle à la ris à l’amande eller appelsintærte.

Allround crowdpleasers
  • Domaine de Pennautier Sauvignon Blanc – frisk hvidvin, der kan følge hele måltidet.