Bettina Schoop står bag Danish Minies. Bettina har en stor passion for det danske køkken og en uforbeholden kærlighed til danske specialiteter. Ideen til Danish Minies udsprang efter et stigende behov for at få flere smagsvarianter ind i et måltid. Med Danish Minies får man på grund af størrelsen mulighed for at smage mange forskellige danske specialiteter eller livretter på en gang.

 

Bettina Schoop har 25 års erfaring indenfor catering branchen. I sin sparsomme fritid er hun billedkunstner og har solgt malerier til hele verden.

 

Danish Minies egner sig fortrinligt til receptioner, da man ikke behøver hverken bestik eller tallerkner – kun servietter. Danish Minies har desuden haft stor succes med levering af specialiteter til frokoster, natmad, cocktailparties, messer og konferencer.

 

Ønsker man hjælp til vinvalg, står vi naturligvis også til rådighed og har et tæt samarbejde med førende grossister.

 

Maden kan bringes direkte til døren efter ønske.

 

Danish Minies kan sammensætte en menu helt efter kundens ønske og er altid klar ved telefonen, hvis der er særlige ønsker eller spørgsmål. Man er også velkommen til at komme forbi butikken på Jægersborg Alle og få en uforpligtende snak.